Leif Arvidsson AB

”Vi servar fönsterjobbare”

Så kan man beskriva verksamheten hos Leif Arvidsson AB, handelsföretaget som startades 1983 av Leif Arvidsson.

Huvudprodukterna då var tätningslister och fogmassor, och kunderna fanns främst bland kommuner och kommunala bostadsbolag. Sedan dess har verksamheten växt betydligt och företaget har idag huvudkontor och lager i Mullsjö, proffsbutik i Kista samt säljkontor i Göteborg.

Leif Arvidsson AB har ett brett sortiment av byggmaterial som ofta har anknytning till fönster och är idag Sveriges ledande leverantör till företag som jobbar med fönsterrenovering. Exempel på starka produktgrupper är förutom tätningslister och fogmassor även fönsterkitt, beslag, ventiler och elverktyg. Produktkvalitén är hög och riktar sig till proffsanvändare. Målgruppen finns bland företag som jobbar med fastighet, måleri, ventilation, byggnation och fönsterrenovering mm.

Genom åren har företaget förvärvat gedigen produktkunskap vilket utmynnat i ett antal olika utbildningar, främst med inriktning på hantverkare. Fönsterrenovering, trälagning, tätning och ventilation samt fogteknik är exempel på detta. Stor vikt läggs vid att kunna serva kunden med kunskap om produkternas tekniska egenskaper och användningsområden.

Med 30 år i branschen står vi fast vid vår affärsidé; att alltid serva hantverkare på bästa sätt genom att erbjuda ett brett produktsortiment, specialistkunskap och snabba leveranser. En gedigen produktkatalog distribueras årligen i ca 100.000 exemplar till byggbranschen och hemsidan blir allt viktigare som sälj- och informationskanal med en ökande ström av besökare. Snabba och säkra leveranser är av största vikt och det mesta lämnar lagret samma dag som order kommer in. Det ska vara enkelt att ha med oss att göra, vänd dig till oss så gör vi vårt bästa för att förenkla din vardag. Välkommen!

Besök Leif Arvidssons hemsida >>

Leif Arvidsson
Box 90
565 33  MULLSJÖ
Tel: 0392-36010
info@leifarvidsson.se