Slangspecialisten

”Att välja rätt slanglösning är lika självklart som att välja rätt skruv eller grundmaterial”

Slangspecialisten levererar industrislang, kopplingar och kundanpassade lösningar. Att kunder gång på gång kommer tillbaka beror på en unik kombination av stort lager och urval, tekniskt kunnande och full uppmärksamhet kring kunden och hans behov.

Dagligen tas det fram kompletta lösningar där skicklighet och komponentval blir avgörande för resultatet. All pressning, svetsning och montering sker i egen verkstad, det ger full kontroll i alla produktionssteg. Det gör också att kunden kan vara säker på vad han får och när han får det.

I vårt sortiment av produkter finns metallslangar av rostfritt eller syrafast stål, gummi och plastslangar i ett stort antal utförande, PTFE-slang med höga hygienanspråk, hydralikslang i ett flertal utförande, kopplingar till de flesta installationer, lister och duk av gummi i många kvaliteter m m.

All montering och specialanpassning av slangar, inklusive svetsning av metallslang, utförs av erfarna yrkesmän i en modernt utrustad verkstad. Här tillverkas färdigmonterade slangar med pressade eller svetsade kopplingar, provtryckta och märkta, allt efter kundens behov och val av material.

Besök Slangspecialistens hemsida >>

Slangspecialisten
Skiffervägen 90
224 78 Lund

Tel: 046-211 26 00
slang@slangspecialisten.se