Försäljning av NT Etikett

2015-09-10

Vättern Industrier säljer NT Etikett till LariTryck. Affären ska ses som ett led i Vättern Industriers strategiförskjutning mot nischade kunskaps och teknikbolag gärna med egna varumärken och produkter.

Nässjötryckeri (NT) har sedan 1980-talet arbetat med etiketter. Först genom trading därefter med start av egen produktion och som självständigt dotterbolag från senare delen av 90-talet.
Efter en trevande start tog försäljningen fart och växte inom nya produktområden så som Inmould och Wraparound. Sedan 2012 har NT Etikett ingått i Vättern Industrier.
Ledningen och de anställda har genomfört ett bra arbete med att förbereda bolaget för att ta nästa steg. NT Etikett ingår from den 8 september 2015 i LariTryck. LariTryck är ett familjeägt, expansivt bolag inom Etikett branschen med säte i skånska Bjuv.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Thomas Nilsson, VD i Vättern Industrier. Tel 0708-96 33 94

Om Vättern Industrier
Vättern Industrier är ett regionalt investmentbolag med affärsidén att utveckla mindre till medelstora nischföretag. Idag består Vättern Industrier av fyra helägda bolag och ett delägt. Inom Vättern-industrier finns både tillverkande och handelsföretag. Omsättningen uppgår till ca 400 mkr.
Vättern Industrier ägs av Herenco som är en småländsk familjeägd koncern i fjärde generationen. Herenco har fem affärsområden som omsätter totalt cirka 3,5 miljarder SEK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *